21Beauty - Clinică de Remodelare Corporală Iași

Tratamentul ideal pentru pete pigmentare

Intraceuticals Opulence

Intraceuticals OPULENCE este soluția perfectă pentru obținerea unui ten luminos, fără pete pigmentare. Agenții de albire de origine botanică în combinație cu vitamina C de concentrație mare va reda strălucirea pielii și va echilibra aspectul frumos al tenului. Cu acest tratament aspectul petelor pigmentare este vizibil diminuat, iar tenul devine mai luminos, mai radiant și mai tonifiat, reprezentând un element cheie în prevenirea îmbătrânirii premature ale tenului.

Tratament Pete Pigmentare

Intraceuticals Opulence

Tratament Pete Pigmentare

Ce se poate trata cu Intraceuticals Opulence, pe lângă tratarea petelor pigmentare?

  • Îmbătranirea prematură

Scapă de stresul tenului îmbătrânit prematur! Întoarce priviri cu tenul tău întinerit. 

  • Discromia

Orice schimbare de nuanță a tenului tău este caracterizată drept discromie – deloc plăcut, mai ales când ai un eveniment. 

  • Liniile fine

Îmbătrânirea pielii aduce cu ea și apariția liniilor fine în jurul ochilor și a altor zone de pe față. Aceste linii superficiale se formează de-a lungul liniilor de expresie care apar atunci când zâmbești, râzi sau te încrunți. Cu o simplă vizită la noi, vei putea zâmbi fără să-ți faci griji pentru liniile de expresie.

  • Pielea deshidratată

Pe lângă tratarea petelor pigmentare, vei avea parte și de un răsfăț binemeritat prin hidratarea pielii cu Intraceuticals Opulence.

Rezultatele unui tratament cu Intraceuticals Opulence

Piele
Hidratată

Pielea este hidratată datorită acidului hialuronic și protejată de efectul radicalilor liberi grație antioxidanților si vitaminelor

Ten
Neted

Tenul devine mai neted, ridurile și liniile de expresie sunt reduse.

Eliminare
Pete pigmentare

Petele pigmentare sunt eliminate prin efectul ingredientelor botanice active din serum.

Tratament Pete Pigmentare

Ce se întâmplă în timpul unui tratament Intraceuticals Opulence?

Tratamentul pentru pete pigmentare cu Intraceuticals Opulence are la bază 3 etape care încep de la depunerea acidului hialuronic și ingredientele active din derm și până la suprafața pielii, oferind o rezervă de hidratare și nutrienți.

Etapa 1.Infuzia INTRACEUTICALS

Prin intermediul aparatului Intraceuticals, serul Opulence este răspândit în epidermă, oxigenul hiperbaric oferind ingredientele active dermului. Datorită presurizării oxigenului, acesta este răcoros oferind un efect secundar plăcut  de calmare a pielii. După care, un mix de iluminatori botanici împreună cu vitamina C stabilizată și foarte concentrată controlează formarea melaninei, îmbunătățind nuanța pielii. 

Etapa 2. Gelul de hidratare Intraceuticals

Gelul de hidtratare și întinerire Intraceuticals crează o barieră invizibilă, care te protejează de factorii externi care ar putea să îți usuce pielea prin încapsularea hidratării. De asemenea, mixul de iluminatori botanici și Vitamina C se regăsește și în acest gel. Gelul se poate utiliza și acasă, după tratamentul pentru pete pigmentare, de două ori pe zi. Întreabă la recepția 21beauty pentru mai multe detalii. 

Etapa 3. Crema liant de hidratare

Etapa finală în procesul de depunere hialuronică o reprezintă tratarea cu crema liant ce conține acid hialuronic pentru o hidratare activă, împreună cu un mix de uleiuri esențiale. Această cremă poate fi folosită acasă, de asemenea, dimineața și seara. 

Tratament Pete Pigmentare

Tarife pentru tratamentul contra petelor pigmentare la clinica 21Beauty Iași

Aparat INTRACEUTICALS – tratament cu oxigen hiperbaric
TratamentDurata sedintaPret sedintaPachet 6 sedinte
Rejuvenate50 – 60 minute420 lei2.200 lei
Opulence50 – 60 minute460 lei2.420 lei
Clarity50 – 60 minute460 lei2.420 lei
Booster –Vit. C/ Vit. A/  Collagen/ Antioxidat50 – 60 minute530 lei2.750 lei
Rejuvenate + Atoxelene70 – 90  minute660 lei3.520 lei
Atoxelene + Booster70 – 90 minute740 lei4.130 lei
Opulence + Atoxelene70 – 90 minute720 lei4.020 lei

Tratament Pete Pigmentare

Te așteptăm la o ședință de răsfăț!

Petele pigmentare nu trebuie să mai reprezinte o problemă atunci când vine vorba de tenul tău!

Cu Intraceuticals Opulence – cel mai bun tratament pentru petele pigmentare din Iași, realizat în clinica de remodelare corporală din Valea Lupului, Iași – 21beauty este alegerea ideală pentru tine și tenul tău. Vino să te convingi, te așteptăm la o ședință de răsfăț!

Alege tratamentul facial care ți se potrivește. Alege perfecțiunea.

Cele mai eficiente tratamente faciale din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.