21Beauty - Clinica de Remodelare Corporală Iași

Tratament facial de curățare cu Hydracool Plus în Iași

Clinica de remodelare corporală 21Beauty vă oferă printre cele mai bune tratamente faciale din Iași. De la curățarea și exfolierea tenului și până la hidratarea acestuia prin intermediul Hydracool Plus. Experiența ta în cadrul clinicii noastre va fi precum o gură de aer proaspăt pentru tenul tău. Te invităm să citești mai multe despre tratamentele noastre faciale.

Tratament Facial de Curățare

HydraCool PLUS

Tratament Facial de Curățare

HydraCool PLUS

HydraCool PLUS este echipamentul profilat pe curățarea, hidratarea și rejuvenarea pielii tale. Sistemul se bazează pe 4 tehnologii diferite pentru tratamente unice de îngrijire a tenului. 

Tehnologiile sunt axate pe curățarea completă a pielii, fiind eficient atât pentru curățare în profunzime, cât și pentru revitalizare, elasticitate și reducerea ridurilor. Tehnologiile noastre non-invazive, dedicate pentru tratamentele de reîntinerire și curățare sunt: 

  • AquaB este ideală pentru tratamentele de curățare, folosește un amestec de mișcări în spirală, vacuum și soluții cu focus pe curățare profundă, exfoliere și hidratarea pielii; 
  • VibroX reprezintă alegerea ideală pentru tratamentele de rejuvenare sau reîntinerire, cu o vibrație specifică și cu o lumină roșie de tip LED revitalizează și oxigenează celulele îmbătrânite ale pielii; 
  • Collagen+ este ideală pentru tratamentele de fermitate, acesta folosește radiofrecvența pentru a încălzi pielea uniform, activând producția colagenului nou;
  • UltraB este ideală pentru tratamentele de strălucire a tenului, acesta, pe bază de ultrasunet sparge structura moleculară a produselor folosite în tratament, favorizând apariția rezultatelor. 

Beneficii ale tratamentului facial cu HydraCool PLUS

Tratamentul facial cu HydraCool Plus realizat în clinica de remodelare corporală 21Beauty din Iași îți conferă un aspect îmbunătățit al pielii, prin eliminarea impurităților, hidratarea porilor și uniformizarea țesutului. Beneficiile tratamentului sunt:

Curăță
Pielea

Elimină
Punctele Negre

Previne
și Reduce Acneea

Reduce
Porii Dilatați

Diminuează
Ridurile Fine

Oferă tenului
strălucire și prospețime

Tratament Facial de Curățare

Tarife pentru Tratamentul Facial de Curățare la clinica 21Beauty Iași

Tratament Facial de Curățare

FAQ - întrebări și răspunsuri comune despre HydraCool Plus.

Durata unui tratament facial de regenerare este variabilă, între 4 – 6 ședințe la interval de două săptămâni, plus o ședința de întreținere la interval de o lună.

Tratamentul facial durează, de regulă, între 30 și 90 de minute, în funcție de tratamentul ales.

Acest de tip de tratament facial se poate face în orice anotimp în Iași, dar este necesar să evitați expunerea la soare și să aplicați crema cu factor de protecție (50+) din două în două ore.

Este posibil să apară la unele persoane discret edem și eritem facial ce se estompează în câteva ore după tratament.

Nu există timp de recuperare pentru tratamentul facial, te poți întoarce la activitatea de zi cu zi imediat. 

Nu există, fii tu însăți. 🙂

De evitat: sauna, băile fierbinți, scrubul facial, solarul în zilele imediat următoare (2-3 zile)

Nu se poate folosi datorită soluțiilor care pot afecta sarcina sau alăptarea.

Nu se poate folosi datorită soluțiilor care pot afecta sarcina sau alăptarea.

Tratament Facial de Curățare

Sfaturi generale din partea echipei 21beauty pentru îngrijirea tenului:

  1. Demachierea este cel mai important pas pentru un ten curat în fiecare zi. Este recomandat să te demachiezi atât dimineața, cât și seara, indiferent de situație.
  2. Hidratează-ți tenul. După curățarea riguroasă a tenului, răsfață-te o cremă hidratantă, concepută special pentru tipul tău de ten. Ideal ar fi să folosești două creme – de zi și de noapte – iar cea de zi să aibă factor de protecție solară. 
  3. O dată pe săptămână utiliează un exfoliant pentru ten, pentru eliminarea celulelor moarte, și aplică o mască hidratantă.
  4. Nu neglija buzele – aplică un scrub ușor pentru exfolierea și netezirea acestora și apoi hidratează-le cu un produs special pentru buze.

Alege tratamentul facial care ți se potrivește. Alege perfecțiunea.

Cele mai eficiente tratamente faciale din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.