21Beauty - Clinică de Remodelare Corporală Iași

Tratament Pentru Acnee Intraceuticals Clarity Iași

Lasă-te răsfățată de specialiștii în frumusețe, 21Beauty!

Pielea ta este pregătită să-și primească doza prea bine meritată de acid hialuronic acompaniat de substanțe cu rol antiinflamator și antibacterian (acid salicilic, seleniu, Vitamina E).

Gama Intraceuticals Clarity îi va oferi tenului tău strălucirea dorită, controlând cantitatea de sebum și acneea problematică, prin eliminarea bacteriilor cu ajutorul ingredientelor premium.

Tratament Acnee Iași

Intraceuticals Clarity

Tratament Acnee Iași

De ce să apelezi la clinica 21Beauty?

Pentru că vrem să îți oferim o experiență de neegalat, apelăm cu încredere la produsele celor de la Intraceuticals Clarity, fabricate în Australia, cu un potențial fără precedent de a îngriji zonele cu imperfecțiuni ale dermului. Împreună cu moleculele de acid hialuronic, substanțele active sunt absorbite în întregime de piele, beneficiind de efecte de lungă durată. Aplicarea acestui tratament este realizată cu ajutorul aparatului special cu oxigen hiperbaric, care livrează substanțele active în piele într-un mod nemaivăzut în industria estetică.

Beneficiile tratamentului pentru acnee cu Intraceuticals Clarity

Tenul este răsfățat și pregătit pentru provocările zilnice, creându-se un scut protector.

Tenul este în profunzime hidratat grație acidului hialuronic, care menține elasticitatea și fermitatea pielii. De asemenea, tenul este protejat de radicalii liberi, numiți și molecule kamikaze, datorită antioxidanților și vitaminelor. Acest „cocktail” plin de substanțe active va deveni cel mai bun prieten al tenului tău!

Spune „Adio!” bacteriilor care determină apariția acneei și bucură-te de un ten curat și luminos!

Gama Intraceuticals Clarity dispune de un ingredient vedetă, și anume phytosphingosine. Acesta este o substanță notorie, cu rolul de a elimina bacteriile care provoacă acneea activă și, în același timp, calmează și restabilește stadiul de hidratare al dermului, lăsându-ți pielea catifelată. Optează pentru acest tratament acneic din Iași pentru provocările vieții de zi cu zi și nu vei regreta!

Te simți mereu tânără și plină de viață cu cei de la 21 Beauty!

Chiar dacă este cunoscut drept un tratament acneic, el se adresează și persoanelor care se mândresc cu vârsta lor, dar nu o lasă să se arate. Fă-ne o vizită și vei vedea că ridurile și liniile fine sunt considerabil reduse încă de la prima ședință. Pielea își va recăpăta luminozitatea și tinerețea de altădată, permițându-ți să te bucuri de tot ce te înconjoară.

Producția de sebum este ținută sub control, rămânând o strălucire aparte, chiar de la prima ședință!

Deși, cantitatea de sebum produsă este controlată de ingredientele aferente, pielea nu riscă să rămână uscată sau fragilă. Aceasta își redobândește strălucirea și suplețea, nelăsând tenul să devină deshidratat sau să îmbătrânească prematur. Cu ajutorul aparatului special cu oxigen hiperbaric, ingredientele acționează atât la interior, cât și la exterior, reducând aspectul „tenului gras”, fără uleiuri care să încarce tenul.

Caracteristici ale Intraceuticals Clarity

Efectele se văd chiar de la prima ședință!

Datorită mix-ului de ingrediente active, tenul dumneavoastră se va simți mult mai revitalizat și hidratat, fiind vizibilă și o schimbare asupra texturii acestuia!

Te așteptăm la 21beauty!

Ideal pentru tenul gras, cu pori dilatați sau cu impurități.

Gama Clarity menține nivelul de hidratare natural al pielii și are proprietăți antiinflamatorii, lăsând tenul neted, mat și fresh.

Te așteptăm la 21beauty!

Efectele se văd chiar de la prima ședință!

Celebrități precum Kim Kardashian, Madonna, Paris Hilton recunosc cu zâmbetul pe buze că urmează acest tratament înainte de aparițiile pe covorul roșu!

Te așteptăm la 21beauty!

Ideal pentru tenul gras, cu pori dilatați sau cu impurități.

Conturarea armonioasă a silutei, prin prisma remodelării corporale prin ultrasunete si radiofrecvență marca 21 Beauty.

Te așteptăm la 21beauty!

Tratament Acnee Iași

Poze înainte & după

Before Acneee After Acnee

Tratament Acnee Iași

Tarife pentru Tratament Acnee la clinica 21Beauty Iași

Tratament Durata Ședință Preț pe Ședință Preț 6 Ședințe
Rejuvenate
50 - 60 min
380 lei
2000 lei
Opulence
50 - 60 min
420 lei
2200 lei
Clarity
50 - 60 min
420 lei
2200 lei
Rejuvenate + Atoxelene
70 - 90 min
600 lei
3200 lei
Atoxelene + Boosters
70 - 90 min
670 lei
3750 lei
Opulence + Atoxelene
70 - 90 min
650 lei
3650 lei

Tratament Acnee Iași

Te așteptăm la 21beauty!

Profită de serviciile noastre de cea mai înaltă calitate puse la dispoziție de echipa salonului 21Beauty, gata să îți depășească așteptările! Datorită produselor de standard international, aplicate cu profesionalism, vei beneficia de cel mai sigur și avansat tratament non-invaziv cu acid hialuronic chiar în Iași.

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre tratamentul acneic Intraceuticals Clarity oferit de către 21Beauty Iași, contactează-ne acum!

Alege tratamentul facial care ți se potrivește. Alege perfecțiunea.

Cele mai eficiente tratamente faciale din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.