21Beauty - Clinică de Remodelare Corporală Iași

Tratament de rejuvenare facială în Iași

Tratamentul de rejuvenare facială cu oxigen hiperbaric pe care ți-l oferim la clinica de remodelare corporală 21Beauty Iași este unul revoluționar – Intraceuticals Rejuvenate, tratamentul preferat de vedete. Acest tratament este unicul de pe piață care este 100% non-invaziv, fără a-și pierde puterea regeneratoare.

Rejuvenare Faciala

Intraceuticals Rejuvenate

Rejuvenare Faciala

Pentru cine este recomandat

Tratament facial de rejuvenare facială recomandat pentru

  • Îmbătrânirea prematură; 
  • Riduri; 
  • Liniile de expresie; 
  • Deshidratarea pielii; 
  • Pielea fără tonus;
  • Cearcăne;

Specialiștii australieni de la Intraceuticals au fuzionat beneficiile oxigenului hiperbaric rafinat cu îngrijirea cosmetică a tenului pentru a crea tratamentul de rejuvenare facială Intraceuticals Rejuvenate.

Compania Intraceuticals, împreună cu universitățile de top din Australia a dezvoltat un ser care, administrat împreună cu oxigenul restaurează imediat pielea, hidratând-o, pentru a estompa liniile fine și ridurile.

Aplicatorul de ser realizează o bulă de presiune hiperbarică pentru a a dat start hidratării osmotice și aplicării ingredientelor. Procesul de aplicare ușoară pe suprafața pielii asigură o experiență relaxantă și confortabilă pentru pacient, oferind în același timp terapeuților 21beauty Iași posibilitatea de a realiza un tratament de rejuvenarea facială creativ și meditativ. 

Tehnologia Intraceuticals a condus la apariția celui mai modern tratament pentru îngrijirea pielii – stratificarea acidului hialuronic în trei etape. Straturile se suprapun pentru a asigura o hidrodinamică perfectă, rezultând în o administrare în profunzime și constantă a mixului de hidratare. Acizii hialuronici sunt încadrați în fiecare interval pentru a vă revitaliza, reface și proteja pielea.

Recomandări pentru obținerea celor mai bune rezultate folosind tratamentul de rejuvenare facială:

  • Respectarea intervalelor între sesiuni; 
  • Utilizarea cremelor recomandate pentru maximizarea tratamentului; 
  • Igiena zilnică corespunzătoare.

Rejuvenare Faciala

Tarife pentru epilare rejuvenare facială la clinica 21Beauty Iași

Aparat INTRACEUTICALS – tratament cu oxigen hiperbaric
TratamentDurata sedintaPret sedintaPachet 6 sedinte
Rejuvenate50 – 60 minute420 lei2.200 lei
Opulence50 – 60 minute460 lei2.420 lei
Clarity50 – 60 minute460 lei2.420 lei
Booster –Vit. C/ Vit. A/  Collagen/ Antioxidat50 – 60 minute530 lei2.750 lei
Rejuvenate + Atoxelene70 – 90  minute660 lei3.520 lei
Atoxelene + Booster70 – 90 minute740 lei4.130 lei
Opulence + Atoxelene70 – 90 minute720 lei4.020 lei

Rejuvenare Faciala

FAQ - întrebări și răspunsuri comune despre rejuvenarea facială

Tratamentul de rejuvenare facială este complet lipsit de durere sau orice altă senzatie neplacută, fără efecte adverse, fiind o experiență relaxantă.

Rezultatele terapiei cu Intraceuticals sunt vizibile după primul tratament. Acestea sunt evidențiate prin utilizarea produselor de îngrijire a tenului cu Intraceuticals pentru acasă, recomandate de terapeuții 21beauty.

Orice persoană poate beneficia de tratamentul de rejuvenare facială cu Intraceuticals Rejuvenate. Ba chiar persoanele cu anumite probleme ale tenului sunt invitate să ne treacă pragul, deoarece vom trata problemele tenului într-un mod neinvaziv.

Rejuvenare Faciala

Te așteptăm la o ședință de rejuvenare facială!

Tratamentul facial de rejuvenare facială cu Intraceuticals Rejuvenate maximizează hidratarea și volumul pielii, estompând liniile fine și ridurile. Perfect pentru persoanele cu pielea sensibilă. Realizat să asigure rezultate instante si vizibile încă de la prima sesiune de tratament. Efectele tratamentului efectuat în clinică, menținându-se pe termen lung.

Alege tratamentul facial care ți se potrivește. Alege perfecțiunea.

Cele mai eficiente tratamente faciale din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.