Microneedling

Tratament de rejuvenare facială prin microneedling (cu Exceed)

Cauți o metodă inovatoare pentru anti-aging, care să înlocuiască dermarollerele? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit! Îți prezentăm Exceed – frumusețea microneedling-ului medical. 

Dar ce este microneedling-ul? Tratamentul facial Microneedling este o procedura de regenerare a pielii non-invazivă, care implică folosirea unui instrument medical, de forma unui stilou cu microace de unică folosință. Poate sună dureros, dar îți garantăm pe pielea noastră că nu este! 

Acest tip de tratament facial pentru tratarea ridurilor este aprobat de organizații de sănătate la nivel internațional (precum FDA din America). Fiecare ședință de tratament oferă rezultate excelente, într-un timp scurt.

Microneedling

Ce tehnologii folosește echipamentul Exceed în cadrul clinicii 21beauty Iași?

Exceed foloseste magia și puterea microneedling-ului pentru un efect de vindecare a țesuturilor și rejuvenarea tenului. Microacele de înaltă precizie, cu adâncimi de penetrare ajustabile sunt dispuse sub forma unui cartuș, în varful unui aplicator ergonomic. 

Placa de înclinare cu 6 ace se adaptează rapid la suprafața pielii, putând atinge chiar și zonele mai greu accesibile.

Cel mai modern echipament de microneedling din Iasi îl găsiți la Clinica 21 beauty!

În aproximativ 12 săptămâni veți remarca un efect real de vindecare a țesuturilor și rejuvenarea tenului.

Fiecare ședință de tratament facial cu Exceed oferă rezultate inedite, într-un timp minim, fiind ideal pentru estomparea ridurilor faciale, atenuarea cicatricilor post-acneice și redarea aspectului neted și întinerit tenului.

Beneficii tratamentul de rejuvenare facială prin microneedling Exceed la 21beauty Iași

Regenerează

Stimulează procesul de regenerare a țesutului pielii;

Tonifiează

Oferă un efect de tonifiere si lifting facial;

Estompează

Estompează liniile de expresie și ridurile;

Stimulează

Stimulează producția de elastină și colagen natural – pentru redobândirea elasticității pielii;

Nedureros

Fără ablația epidermei, nu sunt îndepărtate straturi de piele, prin urmare, tratamentul este nedureros și neinvaziv;

Vindecare

Vindecarea rapidă, fără urme sau cicatrici.

Microneedling

Motivele pentru care poți apela la tratamentul facial de microneedling Exceed la clinica 21beauty Iași

  • 90% dintre pacienții noștri s-au bucurat de atenuarea ridurilor faciale;
  • 78% dintre pacienții 21beauty au declarat o îmbunătățire a ridurilor din jurul ochilor la 90 de zile de la tratament;
  • 88% dintre pacienți au observat o ameliorare semnificativă a cicatricilor post-acneice;

Microneedling

FAQ - întrebări și răspunsuri comune despre tratamentul de rejuvenare facială prin microneedling

Aparatul folosit de către 21Beauty se adaptează ușor suprafeței pielii și facilitează accesul în zonele de tratament pentru o pătrundere a pielii mai precisă. Cele 6 ace unice reduc agățarea pielii și ajută penetrarea în zonele de tratament vizate. Timpul de recuperare și disconfortul simțit de pacientă sunt reduse, iar rezultatele se văd după prima ședință.

Disconfortul este minim, se aplică anestezie locală cu cremă anestezică. Mai mult decât atât, acele produc vibrații care ajută la diminuarea senzațiilor neplăcute din timpul tratamentului. Recuperarea este una rapidă, iar rezultatele sunt comparabile cu cele ale tratamentelor laser.

De îndată ce cele mai profunde straturi ale pielii sunt pătrunse de ace, se formează așa numitele „micro-răni”. Datorită acestui fapt, se declanșează procesele de vindecare a rănilor din organism pentru a vă vindeca micro-rănile. Cu toate acestea, cele mai puternice rezultate nu vor fi vizibile decât de la patru până la șase săptămâni după tratamentul cu Exceed.

Imediat după tratament, nu. Însă la o săptămână după tratamentul facial majoritatea pacienților 21beauty vor observa îmbunătățiri ale pielii. Rezultatele inițiale includ, de regulă, o nuanță îmbunătățită a pielii, o reducere a vizibilității acneei și o textura îmbunătățită a pielii.

Da, tratamentul facial cu microneedling poate ajuta la îmbunătățirea pielii îmbătrânite sau deteriorate de soare și cicatrici

Este obligatoriu să eviți expunerea directă la soare, timp de o săptămâna după tratamentul facial. De asemenea, este obligatoriu să aplici zilnic crema cu factor de protecție solara SPF și produse dermato-cosmetice special realizate pentru a fi aplicate după acest tip de tratament faciale. Terapeuții clinicii 21beauty Iași îți vor recomanda produsul cel mai potrivit pentru tine.

Numărul ședințelor de Microneedling variază de la persoană la persoană și de zona/complexitatea tratamentului. În general, se recomandă 3-8 ședințe la 2-3 săptămâni, pentru rejuvenare facială sunt necesare 4-6 ședințe la un interval de 2-3 săptămâni. Specialiștii 21beauty Iași îți vor da aceste detalii în funcție de rezultatul dorit înainte de începerea tratamentul facial cu Exceed Microneedling. 

Microneedling

Tarife pentru Microneedling la clinica 21Beauty Iași

Microneedling

Tratament facial EXCEED microneedling
TratamentDurata sedintaPret sedintaPachet 4 sedinte
Față/ gât+decolteu – cu HA90 minute550 lei1.980 lei
Față/gât+decolteu – cu NCTF90 minute800 lei2.880 lei

Concluzii

Tratamentul facial cu Microneedling Exceed realizat în cadrul clinicii de remodelare corporală 21beauty Iași este un must do pentru orice femeie ce dorelte să aibă un ten catifelat, în mod natural, prin colagen produs și stimulat chiar de propriul corp cu ajutorul tehnologiilor ultramoderne pe care le folosim.

Alege tratamentul facial care ți se potrivește. Alege perfecțiunea.

Cele mai eficiente tratamente faciale din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.