21Beauty - Clinică de Remodelare Corporală Iași

Lifting facial nechirurgical prin radiofrecvență facială cu Dalyance

Când auzi de lifting facial nechirurgical, ai încredere într-o metodă neinvazivă de tratament pentru pielea ta? Chiar poate un lifting nechirurgical să aibă aceleași rezultate sau chiar mai bune decât liftingul chirurgical?

Chirurgia estetică a reprezentat unica soluție atunci când venea vorba de lifting facial (eliminarea excesului de piele). Până acum.

Însă nu mai este unica soluție! Acum, în cadrul clinicii de remodelare corporală 21beauty Iași poți apela la o procedură de lifting facial, care să NU implice bisturiul.

Beneficii ale liftingului facial nechirurgical la clinica 21beauty Iași

Beneficiile liftingului facial nechirurgical sunt oferite de un aparat revoluționar, care se numește Dalyance. Aparatul Dalyance realizează un mix de ultrasunete și radiofrecvență într-un singur echipament pentru estetică facială. Radiofrecvența îmbunătățind calitatea și aspectul pielii prin stimularea neoelastogenezei și neocolagenezei.

Reduce
laxitatea pielii

Te scapă de laxitatea pielii, de riduri și de linile de expresie,

Aspect
mai ferm

Îți oferă un aspect mai fem al buzelor și al obrajilor

Elimină
coșurile

Îți elimină de pe față coșurile și cicatricile postacneice. De asemenea, minimizează porii dilatați.

Alte avantaje ale liftingului facial nechirugical

Liftingul facial nechirurgical are și alte avantaje: te scapă de pielea lăsată, îți modelează conturul feței și al gâtului, ridică și arcuiește colțurile gurii și sprâncenele, problema pleoapelor căzute și a bărbiei duble reprezintă probleme ale trecutului.

Lifting facial nechirurgical prin radiofrecvență facială cu Dalyance

Dalyance - Aparat cu Radiofrecvență și Ultrasunete

Rulează videoul

Lifting facial nechirurgical prin radiofrecvență facială cu Dalyance

Despre aparatul de lifting facial nechirurgical Dalyance utilizat la 21beauty Iași

Dalyance este un aparat ce folosește radiofrecvență și ultrasunete pentru estetică facială, mai ales lifting facial nechirurgical.

Acesta este o platformă multifuncțională ce combină cele două tehnologii pentru servicii complete de estetică medicală neinvazivă cu rezultate de excepție. 

Energia sub formă de radiofrecvență pătrunde în piele adânc, încălzind controlat stratul adipos si țesutul cutanat, reactivând mecanismele naturale de vindecare ale corpului. Rezultatul acestui proces de lifting facial nechirurgical este o piele întinerită, o diminuare vizibilă a celulitei.

O tehnologie neinvazivă, radiofrecvența este o tehnică de a obține un aspect tânăr, tonifiat și ferm, fără a implica metodele chirurgicale, invazive.

Cum funcționează tratamentul de radiofrecvență și ultrasunete Dalyance?

Radiofrecvența îmbunătățește asepctul pielii prin stimularea elastinei și colagenului din interior, penetrează în dermul adânc și încălzește controlat stratul adipos și țesutul cutanat. O tehnologie neinvazivă, radiofrecvența este alternativa perfectă la metodele clasice, chirurgicale, pentru a obține o piele rejuvenată, tonifiată și fermă.

Rezultate în urma liftingului facial nechirurgical cu radiofrecvență Dalyance

În cadrul tratamentelor de tip lifting facial prin radiofrecvență, îți putem oferi garanția refacerii conturului facial, elasticitatea tenului crescută, atenuarea ridurilor și efecte de reîntinerire.

Lifting facial nechirurgical prin radiofrecvență facială cu Dalyance

Tarife pentru lifting facial nechirurgical la clinica 21Beauty Iași - Cu Dalyance

V∙ST SKIN TIGHTENING și LIFTING cu multi-radiofrecventa bipolara

Tarife pentru lifting facial nechirurgical la clinica 21Beauty Iași - Cu Viora V30

Lifting facial nechirurgical prin radiofrecvență facială cu Dalyance

FAQ - întrebări și răspunsuri comune despre liftingul facial nechirgical

Conform pacientelor care au beneficiat de ședinșe z tratamentul facial prin radiofrecvență este complet lipsit de durere. Tratamentul fiind neinvazivă, singurele senzații au fost cele de caldură, generate de energia radiofrecvenței, însă sub o formă relaxantă.

Rezultatele apar de la prima ședință. Specialiștii 21 beauty Iași recomandă între șase și opt ședințe pentru a vedea rezultate potențate ale tratamentului. 

Terapeuții noștri vă vor spune numărul exact de ședințe dupa analiza și consultul prealabil. Însă, pentru a avea rezultate vizibile o perioada îndelungată, recomandăm între 6 și 8 ședințe.

Nu există contraindicații în folosirea radiofrecvenței. Există câteva categorii de persoane cărora nu li se recomandă această procedură de lifting nechirurgical: femeile însărcinate, care alăptează sau care utiliează sterilet, persoanelor cu probleme renale și alte boli grave precum cancer, leucemie sau epilepsie,  persoane cu răni deschise sau leziuni ale pielii, persoane cu implanturi metalice (inclusiv tije sau pacemakere).

Lifting facial nechirurgical prin radiofrecvență facială cu Dalyance

Te așteptăm la o ședință de lifting facial nechirgical

Trecerea timpului și gravitația fac o alianță contra tenului tău, din nefericire. Efectul de „cădere” a pielii, de lăsare, care este cu atât mai deranjant cu cât apare într-o zonă expusă, ca de exemplu la nivelul feței este o problemă cu care se confruntă din ce în ce mai multe femei. Însă, din fericire acum poți rezolva această situație neplăcută și fără operații estetice, invazice și deranjate.

Un lifting facial nechirurgical reprezintă o alternativă ideală pentru persoanele care fug (pe bună dreptate) de bisturiu. Un mix a unor proceduri neinvazive și nechirurgicale, special gândite pentru rejuvenarea pieleii este tratamentul pe care îl vei găsi la clinica de remodelare corporală 21 beauty Iași. 

Alege tratamentul facial care ți se potrivește. Alege perfecțiunea.

Cele mai eficiente tratamente faciale din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.