Tratamente faciale recomandate în sezonul rece
tratamente faciale sezonul rece cu exceed

Data Publicării

Temperaturi scăzute, ploaie, vânt, diferențe bruște de temperatură, toate acestea sunt factori ce ne pot afecta pielea, iar tenul este cel mai expus mediului neprielnic. Indiferent de câte straturi de haine am purta, atunci când temperaturile scad, pielea își pierde din hidratare, iar cea mai comună problemă a tenului în perioada sezonului rece devine pielea uscată. În plus, tenul își pierde din strălucire și vitalitate, necesitând la fel de multă atenție ca în orice alt sezon.

Pe lângă tratamentele clasice, non-invazive de hidratare și revitalizare a tenului pe care le putem alege și ne vor ajuta tenul în această perioadă, există anumite tratamente ce sunt exclusiv indicate doar în sezonul rece și tratează o serie mult mai largă de probleme ale tenului sau nu numai. Lista completă a tratamentelor pentru care puteți opta la Clinica de Remodelare Corporală și Estetică Facială 21 Beauty din Iași o puteți vedea accesând următorul link: Tratamente Faciale.

Cele mai renumite clinici din întreaga lume oferă tratamentul cu microneedling, un tratament sigur, cu rezultate pe termen lung, ce tratează mai multe afecțiuni ale tenului și nu numai.

Ce este tratamentul cu microneedling?

Termenul de microneedling, cu siguranță sună cunoscut oricărei pasionate de frumusețe, dar desigur, este un tratament foarte eficient și pentru domni și poate fi realizat de către oricine, începând cu vârsta de 18 ani. Microneedling este un tratament cosmetic ce constă în străpungerea pielii cu ajutorul unor ace sterilizate de dimensiuni reduse. Această procedură minim-invazivă are rolul de a stimula producția naturală de colagen și elastină din piele. Tocmai pentru că rezultatele pot fi uimitoare și durabile, la Clinica de Remodelare Corporală și Estetică Facială 21 Beauty ne-am dorit să oferim acest tratament cu un echipament de top, cu maximă eficiență și siguranță.

Ce este Exceed?

Exceed este primul echipament dual de microneedling aprobat FDA, care deține totodată, cea mai nouă tehnologie anti-ageing de pe piață. Fiecare ședință de tratament oferă rezultate excelente cu un timp minim de recuperare. Acest sistem avansat de microneedling medical îmbunătățește cicatricele post-acneice, reducându-le adâncimea și normalizând structura pielii.

Ce afecțiuni se pot trata cu echipamentul de microneedling Exceed?

  • Cicatrice acneice
  • Riduri fine și de expresie
  • Hipergimentarea
  • Acnee
  • Pori dilatați
  • Vergeturi

Câte ședințe sunt necesare pentru rezultate maxime?

Rezultatele pot varia de la o persoana la alta și în funcție de gradul afecțiunii, dar de cele mai multe ori rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință și se îmbunătățesc odată cu repetarea tratamentului. Este un proces care poate părea de durată, dar beneficiile sunt pe termen lung și are o eficacitate mult mai sporită decât alte tipuri de tratament.

Care sunt beneficiile tratamentului cu Exceed?

Spre deosebire de tratamentul laser care se folosește pentru aceleași tipuri de afecțiuni, intervenția este mult mai sigură, mai precisă, termenul de vindecare este mult mai rapid, iar procedura este mult mai confortabilă. În comparație cu tratamentele non-invazive care pot părea mai rapide sau mai puțin dureroase, tratamentele de microneedling cu Exceed, pătrund mult mai adânc în stratul pielii, tratând astfel, afecțiuni mai severe ale tenului.

La ce interval de timp se realizeză ședințele cu microneedling Exceed?

În functie de timpul in care pacientul se recuperează după ultima ședință, de gradul afecțiunii și chiar și tipul de piele a pacientului, dar în medie 2-4 săptămâni.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm după procedură?

Crema regenerantă, calmantă și foarte hrănitoare (recomandăm CICAPLAST BAUME B5) + aplicarea unei creme cu SPF50+ la cel mult 3 ore; după 3 aplicari, tenul trebuie spălat și se reaplică crema cu SPF.

După primele 3 zile de aplicarea cremei recomandate se poate orice altă cremă hidratantă. În prima săptămână după realizarea tratamentului facial cu microneedling Exceed este recomandat să lăsăm pielea să respire și să se vindece de la sine, așa că ar trebui evitat aplicarea produselor de machiaj sau a produselor cosmetice ce au în compoziție retinol.

Ce ar trebui evitat înainte sau în timpul tratamentului de microneedling cu Exceed?

Medicația anti-inflamatoare poate subtia sangele, marind riscul sangerarii. Tratamentul medicamentos trebuie interupt cu patru zile înaintea intervenției și reluat la patru zile după intervenție.

Nu este recomandat să faceți o procedură de microneedling în timp ce administrați medicamente pe bază de izotretinoină (încetinește procesul de vindecare al cicatrizării post-procedeu). De asemenea, tratamentul de microneedling ar trebui evitat în cazul persoanelor care au avut probleme keloidale, psoriazis sau diferite eczeme ale pielii.

Pentru o vindeare mai rapidă și mai eficientă a țesutului pielii, nu se recomandă expunerea la soare pe toată durata ședințelor, de aceea sezonul rece este ideal pentru o astfel de procedură.

Care este costul unei ședințe de microneedling cu Exceed?

La Clinica de Remodelare Corporală și Estetică Facilă 21 Beauty nu doar că îți punem la dispoziție cele mai moderne și echipamente medical estetice de pe piață, dar avem și prețuri competitive.

Consultați secțiunea https://21beauty.ro/preturi/ pentru o listă de prețuri actualizată.

Întrebări frecvente ale pacienților interesați de tratamentul Exceed

Câte zile durează recuperarea?

Recuperarea post-intervenție este mai rapidă decât în cazul tratamentelor laser și durează până la câteva zile.

Câte ședințe sunt necesare pentru tratarea cicatricelor post-acnee?

Tratamentul de microneedling Exceed este foarte popular în tratarea cicatricelor post-acnee tocmai pentru eficacitatea demonstrată (86% dintre pacienți au raportat o îmbunătățire semnificativă a cicatricelor acneice conform studiilor clinice atestate). În medie sunt necesare 4-6 ședințe.

Câte ședințe sunt necesare pentru îndepărtarea ridurile cu microneedling Exceed?

Se recomandă urmarea unui protocol de 4-6 ședințe în funcție de profunzimea ridurilor pacientului.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Mai multe
Articole

Alege tratamentul de remodelare corporală și estetică facială care ți se potrivește. Alege perfecțiunea.

Cele mai eficiente tratamente faciale și corporale. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile și pe termen lung.

Detalii de contact

Luni - Vineri de la 9:00 la 20:00
Sâmbătă de la 9:00 la 16:00

DECOPERĂ LOCAȚIA NOASTRĂ