21Beauty - Clinică de Remodelare Corporală Iași

Un regal de răsfăț la 21Beauty Iași

Masajul de relaxare

Masajul de relaxare este, pe scurt, un răsfăț. Scopul său principal este de a ne scăpa de stres și de a ne ajuta să avem o stare de bine, dar, în același timp, poate calma anumite dureri și rezolva probleme de sănătate. Este recomandat persoanelor de toate vârstele, fie că vorbim despre bebeluși sau bătrâni.

Acesta ajută la eliberarea de endorfine și serotonină, având astfel un puternic impact la nivel psihologic. Pentru rezultate cât mai bune, acest masaj se efectuează într-o ambianță plăcută, utilizând uleiuri aromate și muzică liniștitoare.

Masajul de relaxare este potrivit pentru toate persoanele care vor să se relaxeze și să aibă parte de o stare de bine. El este indicat și pentru cei care care fac multă mișcare, care suferă de afecțiuni de natură fizică sau persoanelor care suferă de stres sau tulburări emoționale/psihice.

Masajul de relaxare este recomandat și femeilor însărcinate. Poate avea rol terapeutic, în cazul durerilor sau ale picioarelor umflate, dar și rol cosmetic, pentru că previne vergeturile.

Ședințele de relaxare trebuie să intre în programul tău săptămânal, mai ales dacă modul de viață este unul alert, fără foarte multe momente de pauză. Corpul are nevoie de un timp alocat reîncărcării cu energie și eliberarea tensiunilor, iar masajul de relaxare le oferă cu succes.

O ședință durează 50 de minute. Se recomandă 2-3 ședințe săptămânal.

Îmbunătățiri fizice și estetice

În cadrul clinicii noastre, masajul de relaxare va ameliora stresul, dar și tensiunea musculară. Astfel, vom putea să ne simțim din nou răsfățați și… relaxați.

Totuși, masajul de relaxare are mult mai multe beneficii, precum îmbunătățirea circulației și fluxului sanguin, ajutând chiar și la drenajul limfatic. Mai mult, acest tip de masaj te va ajuta în ameliorarea durerilor de spate și a celor de gât.

Un masaj de relaxare efectuat la cele mai înalte standarde, în clinica 21Beauty, va ajuta corpul să digere alimentele, să elimine mult mai eficient toxinele, dar și să obții un somn mai odihnitor. Să nu uităm de faptul că ne vom bucura de ameliorarea durerilor musculare, dar vom încuraja pielea să se vindece mult mai ușor în cazul leziunilor ușoare.

Efecte masaj de relaxare

Efectele circulatorii – Se evidenţiază la nivelurile capilar, venos şi limfatic.

Efectele musculare – Efectele musculare rezultate ca urmare a aplicării anumitor manevre de masaj  pe cale mecanică (directă) şi reflexă (indirectă) şi care activează circulaţia din muşchi, stimulează creşterea agenţilor nutritivi şi în acelaşi timp favorizează eliminarea unor cataboliţi nocivi, în special la sportivi (acid lactic, peroxizi lipidici, etc). De asemenea, se stimulează elasticitatea şi forţa de contracţie a fibrelor musculare. Manevrele uşoare au efecte liniştitoare, decontractante asupra muşchilor, mai ales când masajul foloseşte unele unguente relaxante

Efectele metabolice – Efectele metabolice sunt urmarea unor proceduri stimulative care activează metabolismul astfel: mobilizează grăsimile din stratul celular subcutanat, contribuind la arderea acestora şi scăderea ţesutului subcutanat în exces.

Prin activarea circulaţiei locale se induce un aport crescut de oxigen, fosfaţi, glucoză, trigliceride, acizi graşi liberi şi alţi nutrienţi, în special la nivel muscular, contribuind astfel la creşterea eficienţei mecanice, mai ales la nivel muscular.

Tot prin efecte metabolice şi într-o mai mică măsură prin stimularea secreţiei sudorale (ca urmare a deschiderii porilor glandelor sudoripare), masajul favorizează eliminarea unor cataboliţi de uzură, nocivi pentru organism (acid lactic, uree, creatinină, acid uric, peroxizi lipidici, etc.).

Efecte reflexe – Multă vreme s-a acordat atenţie efectelor mecanice ale masajului şi mult mai târziu a fost pusă în evidenţă acţiunea reflexă a masajului, a unor proceduri (ex. efleurajul, vibraţiile fine) care excită receptorii pielii şi în acest fel informează anumiţi centri nervoşi, care la rândul lor declanşează reacţii de răspuns la nivelul unor organe şi ţesuturi

Masaj de Relaxare

Tarife pentru masajul de relaxare la clinica 21Beauty Iași

Masaj de Relaxare

LISTA PRETURI MASAJE RELAXARE
Masaje de relaxare
MasajDurata sedintaPret sedintaPachet 10 sedinte
Masaj de relaxare clasic50 minute180 lei1.620 lei
Masaj de relaxare cu pietre vulcanice50 minute200 lei1.800 lei
Masaj terapeutic50 minute220 lei1.980 lei
Reflexoterapie40 minute250 lei2.250 lei

ATENȚIE

Contraindicații masaj de relaxare

Contraindicații locale temporare:

 • Leziuni tegumentare – plăgi recente sau deschise;
 • Afecțiuni dermatologice (dermatite, foliculite, eczeme, micoze etc);
 • Traumatisme acute;
 • Contuzii;
 • Arsuri recente prin agenți termici, fizici sau chimici;
 • Eritem solar;
 • Infecții localizate la nivel tegumentar de natură microbiană;
 • Hematoame musculare;
 • Artrite localizate acute sau trenante;
 • Osteomielite veșnic supurante;

Contraindicații locale definitive:

 • Varice voluminoase neoperate și ulcer varicos;
 • Tromboze venoase;
 • Flebite și tromboflebite.

Alege tratamentul corporal care ți se potrivește. Alege perfecțiunea!

Cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.