21Beauty - Clinică de Remodelare Corporală Iași

Un regal de răsfăț la 21Beauty Iași

Masajul de relaxare

Toate tratamentele prin masaj ajută la atingerea unei stări de relaxare, însă în ceea ce privește masajul de relaxare, acesta este scopul său direct. Deși pare un lucru simplu, vei afla că este unul dintre cele mai complexe tipuri de masaje.

Procedura unui masaj de relaxare implică un ambient plăcut, iar clinica 21Beauty te va impresiona încă de la primul pas, coroborat cu un tratament pentru întregul corp și uleiuri esențiale de terapie.

Spre deosebire de alte tipuri de masaj existente, masajul de relaxare poate fi încadrat în categoria tratamentelor pasive, deoarece nu va fi nevoie să îți schimbi poziția corpului. Prin urmare, vei obține un masaj de lungă durată (50 de minute), în cadrul căruia vor fi folosite diferite tehnici de masaj ale experților noștri.

Beneficii ale masajului de relaxare la clinica 21Beauty din Iași

Îmbunătățiri fizice și estetice

În cadrul clinicii noastre, masajul de relaxare va ameliora stresul, dar și tensiunea musculară. Astfel, vom putea să ne simțim din nou răsfățați și… relaxați.

Totuși, masajul de relaxare are mult mai multe beneficii, precum îmbunătățirea circulației și fluxului sanguin, ajutând chiar și la drenajul limfatic. Mai mult, acest tip de masaj te va ajuta în ameliorarea durerilor de spate și a celor de gât.

Un masaj de relaxare efectuat la cele mai înalte standarde, în clinica 21Beauty, va ajuta corpul să digere alimentele, să elimine mult mai eficient toxinele, dar și să obții un somn mai odihnitor. Să nu uităm de faptul că ne vom bucura de ameliorarea durerilor musculare, dar vom încuraja pielea să se vindece mult mai ușor în cazul leziunilor ușoare.

Caracteristici ale masajului de relaxare la clinica 21Beauty din Iași

Masaj de Relaxare

Tarife pentru masajul de relaxare la clinica 21Beauty Iași

Masaj de Relaxare

ATENȚIE

În primul rând, îți recomandăm ca înaintea tratamentelor de masaj de relaxare să eviți mesele excesive și consumul de alcool. Mai mult, este benefic să consumi mai multă apă, pentru a ajuta eliminarea toxinelor din organism.

Dacă te afli în situațiile următoare, te rugăm să comunici acest lucru experților 21Beauty:

–        Dacă sunteți însărcinată

–        Dacă aveți un tratament medical în desfășurare sau o afecțiune medicală

–        Dacă v-ați operat de curând

–        Dacă sunteți alergic

În funcțiile de răspunsurile tale, acestea pot modifica tehnicile folosite, dar și uleiurile.

Alege tratamentul corporal care ți se potrivește. Alege perfecțiunea!

Cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.