21Beauty - Clinică de Remodelare Corporală Iași

Masaj cu pietre vulcanice în Iași

Pentru trup și suflet.

De mult se știe că rocile vulcanice poartă un potențial electromagnetic excepțional al pământului, așa că acest masaj poate fi considerat un fel de tratament energetic. Combinația dintre mișcările ușoare ale terapeutului și o atingere blândă de piatră încălzită cu parfumul uleiurilor aromatice este o formulă unică pentru obținerea unei relaxări musculare și mentale profunde.

Masajul cu pietre vulcanice este o terapie naturală pentru mușchii încordați și țesuturile moi deteriorate.

Beneficii ale masajului cu pietre vulcanice la clinica 21Beauty din Iași

Relaxare
Profundă

Masajul cu pietre vulcanice calde realizează o relaxare profundă a mușchilor. Pietrele fierbinți au puterea de a ajuta la schimbul de energie bună în întregul corp. Rezultatul este o senzație de relaxare ca după un somn lung și sănătos.

Îmbunătățește
circulația

Masajul cu pietre vulcanice (fierbinți) ajută la relaxarea mușchilor încordați, îmbunătățește circulația și calmează sistemul nervos. Crește flexibilitatea articulațiilor, facilitează mișcarea și reduce crampele musculare. Ameliorează durerea cronică în caz de artrită, sindrom de tunel carpian și alte afecțiuni cronice.

Masaj cu Pietre Vulcanice

Tarife pentru masajul cu Pietre Vulcanice la clinica 21Beauty Iași

Terapie Durata Ședință Preț pe Ședință Preț 5 Ședințe Preț 10 Ședințe
Masaj cu pietre vulcanice
75 min
160 lei
720 lei
1400 lei
Masaj Candle
60 min
150 lei
675 lei
1300 lei
Masaj de relaxare
50 min
100 lei
450 lei
850 lei

Masaj cu Pietre Vulcanice

ATENȚIE

Dacă aveți îndoieli, cereți întotdeauna sfatul terapeutului nostru. Masajul cu pietre vulcanice nu este recomandat dacă aveți probleme ale pielii sub formă de inflamație sau erupție cutanată. De asemenea, trebuie să amânați masajul dacă există un ciclu menstrual sau există orice altă sângerare. Femeile însărcinate ar trebui să-și consulte medicul înainte de a decide să facă un masaj cu pietre fierbinți.

Alege tratamentul corporal care ți se potrivește. Alege perfecțiunea!

Cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.