21Beauty - Clinică de Remodelare Corporală Iași

Masaj cu pietre vulcanice în Iași

Pentru trup și suflet.

Masajul cu pietre vulcanice se numără printre cele mai cunoscute și apreciate terapii prin masaj practicate în clinici, centre de înfrumusețare și masaj, centre SPA din întreaga lume, în special datorită efectelor deosebite obținute.

Masajul cu pietre vulcanice, denumit impropriu masaj cu pietre calde (Hot Stone Massage) este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi utilizate în relaxare, echilibrare energetică și detoxifiere.

Masajul cu pietre vulcanice este o terapie spa nu numai prin protocolul urmat, ci și prin elementele care o compun: apă, piatră, miresmele îmbietoare ale uleiurilor aromate, precum și căldura generată de pietre.

Terapia cu pietre vulcanice calde se bazează pe faptul că pe corpul uman există anumite canale energetice numite meridiane și a unor centri energetici numiți chakre. Cele 7 chakre principale se găsesc pe linia mediană a corpului, de-a lungul coloanei vertebrale și sunt conectate cu anumite organe și funcții ale corpului. Astfel, unul din conceptele definitorii ale acestei terapii este acela al așezării pietrelor încălzite, în aceste șapte puncte energetice.

Pregătirea sesiunii terapeutice constă în sterilizarea pietrelor vulcanice și încălzirea acestora în cuve special destinate, la temperaturi cuprinse între 40 – 50 de grade Celsius.

Masajul cu pietre calde combină mai multe terapii cum ar fi: aromaterapia, termoterapia sau cristaloterapia prin folosirea anumitor cristale și pietre semiprețioase.

În timpul masajului, terapeutul utilizează tehnici specifice masajului suedez, manevrele de efleurage, fricțiune și vibrație fiind cele mai uzitate.

Pietrele bazaltice având un nivel ridicat de fier și magneziu, acumulează astfel mai multa căldură pe care o dispersează într-un timp mai îndelungat. Pietrele lucrează acolo unde corpul are nevoie. Dacă într-o anumită zonă pietrele pierd mai repede căldura, înseamnă că în acea zonă există un dezechilibru.

Iar când organismul începe să funcționeze normal temperatura constantă a pietrelor crește circulația sanguină, nutriția și procesele metabolice la nivel celular. Când circulația sângelui prin piele crește, crește și procesul de detoxifiere al ficatului și rinichilor aceasta generând echilibru în organism.

Terapeutul poate așeza de-a lungul șirei spinării pietre încălzite, în palme ori între degetele de la picioare în scopul îmbunătățirii fluxului energetic în corp. Stimulează astfel circulația sangvină și limfatică în organism, capacitatea de regenerare a organismului. Precum și refacerea după efort sau accidente.

Masajul cu roci vulcanice încălzește pielea permițând astfel o mai bună absorbiție a uleiului folosit în decursul terapiilor.

Masajul  poate fi aplicat unei singure părți a trupului. Sau poate fi aplicat întregului organism. Putând grăbi vindecarea în afecțiuni articulare sau în stări generate de stres și oboseală.

Beneficii ale masajului cu pietre vulcanice la clinica 21Beauty din Iași

Relaxare
Profundă

– detoxifiere corporală prin eliminarea toxinelor de la suprafața pielii și îmbunătățirea activității sistemelor limfatic și sangvin;
– îmbunătățirea afecțiunilor osteo-articulare;
– diminuarea sau eliminarea durerilor acute sau cronice;
– diminuarea spasmelor musculare;

Îmbunătățește
circulația

– accelerarea asimilării oxigenului la nivel celular și îmbunătățirea ritmului metabolic;
– îmbunătățirea activității rinichilor;
– ajută la dispariția edemelor;
– aplicarea pietrelor calde în zona opusă (antagonistă) celei afectate, atrage fluxul de sânge din zona afectată reducând tensiunea din acea zonă.

Rocile vulcanice înmagazinează o cantitate mai mare de energie benefică, ce o transmit în timpul masajului întregului corp, până la nivel de celulă prin meridiane energetice. Și astfel:

  • sunt neutralizate energiile negative acumulate în corp pe parcursul timpului,
  • se elimină dizarmoniile, stresul și
  • se reface echilibrul și armonia întregii ființe.

Alege tratamentul corporal care ți se potrivește. Alege perfecțiunea!

Cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.