21Beauty - Clinică de Remodelare Corporală Iași

O experiență prin definiție:

masajul candle, un ritual al relaxării

Masajul cu lumânări este o terapie populară pentru cei care doresc să-și cufunde mai mult simțurile în masaj. Aromele încântătoare, căldura uleiurilor esențiale, întreaga experiență pot oferi o relaxare mai profundă, mai profundă decât numai masajul.

Beneficii ale masajului candle la clinica 21Beauty din Iași

Reduce
Stresul

Faptul că masajul cu lumânări poate reduce stresul nu poate fi o surpriză, dar efectele aromoterapiei intrinseci acestuia s-au dovedit că reduc anxietatea, făcându-l o terapie de masaj și mai eficientă pentru mulți.

Calmează
durerile

Utilizarea lumânărilor cu ulei esențial adaugă o dimensiune minunată pe care mulți o consideră mai eficientă în ameliorarea durerii decât masajul tipic.

Îmbunătățește
starea de spirit

Masajul candle este un exemplu excelent al modului în care terapia prin masaj poate fi mai mult decât un tratament eficient pentru ameliorarea stresului și reducerea durerii fizice.

ATENȚIE

Este indicat să nu alegi acest serviciu sau să ceri sfatul medicului în caz de: intervenții chirurgicale, boli cardiace, boli respiratorii, boli de ochi, epilepsie, tumori, cancer, stări febrile, răni deschise, traumatisme osoase, boli de piele, perioadă menstruală abundentă, sarcină.

Alege tratamentul corporal care ți se potrivește. Alege perfecțiunea!

Cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.