21Beauty - Clinică de Remodelare Corporală Iași

VelaShape III

Între arta și știința remodelării corporale. La 21Beauty

VelaShape III reprezintă cea mai recentă tehnologie non-invazivă pentru conturarea corpului. VelaShape III este eficient pentru reducerea celulitei, fermitatea pielii și reducerea circumferinței pentru zonele problematice ale corpului precum: brațe, coapse, fese sau abdomen

În plus, VelaShape III îmbunătățește remarcabil tonusul și textura pielii, lăsând în urmă un aspect tânăr și mai fin. Indiferent dacă ești nemulțumit de corpul tău în urma nașterii sau dacă gravitația și-a făcut simțită prezența de-a lungul anilor, VelaShape III te poate ajuta. O completare ideală pentru un stil de viață sănătos, VelaShape III poate crește densitatea dermei prin declanșarea producției de colagen pentru o piele mai groasă, mai fermă și cu aspect tânăr.

VelaShape III

VelaShape III este echipamentul - etalon de remodelare corporală

Play Video

VelaShape III

De ce să apelezi la o remodelare corporală cu Velashape III la 21Beauty?

Clinica 21Beauty Iași este locația perfectă pentru tratamente faciale, corporale, epilare definitivă, masaje de relaxare și masaje anti-celulitice. Echipa cu expertiză și dispozitivele ultra-moderne asigură calitatea serviciilor.

Beneficiile folosirii VelaShape III la clinica 21Beauty din Iași

Singura tehnologie care reunește toate aceste terapii de ultimă oră pentru a produce schimbări estetice și terapeutice vizibile

Mai mult de 80% dintre femeile de astăzi declară că se simt nemulțumite de celulită (sau altfel spus - aspectul de portocală) or pielea lăsată. Zonele comune în care se poate interveni cu Velashape III includ fesele, coapsele, abdomenul, flancurile și partea superioară a brațelor. VelaShape III tocmai pentru a combate prezența celulitei, a pielii lăsate și a umflăturilor încăpățânate în aceste zone reduce circumferința zonei, lăsând în același timp și un aspect neted. Folosind o combinație de lumină infraroșie, masaj și frecvență radio, corpul tău primește un masaj profund, care reduce celulita în zonele afectate.

Cea mai bună opțiune pentru prevenirea și corectarea efectelor îmbătrânirii în organism.

Chiar dacă VelaShape III îți conturează corpul și reduce celulita, stimulează, de asemenea, fluxul sanguin și circulația, încurajând drenajul limfatic, induce procesul de detoxifiere, crește producția de colagen (esențială pentru pielea cu aspect mai tânăr) și îmbunătățește metabolismul la nivel celular. De asemenea, este complet sigur și confortabil atunci când este efectuat corect și de către un expert certificat - peste 3,5 milioane de pacienți din întreaga lume pot atesta acest lucru. Nu se simte durere în timpul sau după procedură, spre deosebire de multe alte proceduri care sunt disponibile în prezent.

Caracteristici VelaShape III

VelaShape III

Poze înainte și după

VelaShape III

Tarife pentru VelaShape III la clinica 21Beauty Iași

Alege tratamentul corporal care ți se potrivește. Alege perfecțiunea!

Cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.