21Beauty - Clinica de Remodelare Corporala Iași

Masaj de relaxare
cu bețe de bambus

Relaxarea la ea acasă

Masajul cu bețe de bambus este un tip de masaj corporal, ce constă în manipularea țesutului cu ajutorul bețelor speciale de bambus, prin rularea rapidă și energică pe suprafața pielii, cât și prin mișcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor și îmbunătățesc circulația.

Bețele de bambus utilizate în masaj reprezintă practic porțiuni din tulpina plantei, tăiate și șlefuite astfel încât să fie netede și potrivite pentru efectuarea terapiei.

Istoria bambusului este una vastă – se utilizează de mii de ani în procedurile de relaxare, dar și în cele terapeutice, în structura acestuia regăsindu-se o substanță – silica, bogată în minerale, calciu și magneziu, care susține frumusețea și aspectul suplu, ferm și tonifiat al pielii.

Beneficii ale masajului cu bețe de bambus la clinica 21Beauty din Iași

Cele mai indicate instrumente pentru dizlocarea celulelor adipoase

Grație lor, terapeuții pot pătrunde mult mai adânc în țesutul adipos, diminuându-i volumul și recentrând astfel silueta într-un timp eficient. Nu există o altă metodă de remodelare corporală non-invazivă care se poate mândri cu asemenea rezultate.

Ideal pentru masarea în deplină siguranță a zonelor varicoase

Se iau în considerare particularitățile individuale și de nevoi: tipul țesutului, gradul de celulită, problemele pe care le are fiecare persoană (vene, capilare fragile) sau sensibilitate.

Alege tratamentul corporal care ți se potrivește. Alege perfecțiunea!

Cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.