21Beauty - Clinică de Remodelare Corporală Iași

Te așteptăm la un Masaj Anticelulitic eficient în Iași!

Pentru trup și suflet.

Masajul anticelulitic reprezintă un procedeu eficient de diminuare și eliminare, după caz, a celulitei, iar atunci când ești în căutarea unei proceduri eficiente, a unui personal calificat și a unui ambient plăcut, toate acestea își găsesc locul în clinica 21 Beauty Iași. În majoritatea cazurilor, rezultatele pot fi vizibile chiar după prima ședință. Însă este important să înțelegem că acestea trebuie să se îmbine armonios cu proceduri de remodelare corporală, dar și o alimentație sănătoasă și sport.

Masajul anticelulitic are nevoie de minimum zece ședințe care să se desfășoare la un interval scurt de timp, pentru a obține rezultatele dorite, dar și de durată. Toate ședințele se efectuează în cadrul clinicii noastre, NU se oferă servicii de masaj la domiciliu!

Beneficii ale masajului anticelulitic la clinica 21Beauty din Iași

Zone afectate
– probleme rezolvate

În timpul procedurii, experții 21Beauty intervin asupra zonelor afectate (picioare, fese, brațe sau abdomen), combinând tehnici plecând de la intervenții directe cu mâinile și ajungând la instrumente care pot crea o presiune mai mare asupra zonei respective. Dacă îți dorești să scapi de problema celulitei printr-o procedură ușoară, masajul anticelulitic este cel mai bun răspuns. Iar împreună cu pașii compleți pe care te vor ghida experții 21Beauty, vei obține efectul mult dorit.

Îmbunătățirea circulației sanguine

Pe de o parte, îmbunătățește circulația sanguină, ajungând astfel la eliminarea depunerilor de grăsime pe termen lung. Pe de altă parte, presiunea exercitată în timpul masajul eliberează respectivele zone de tensiunea specifică de la nivelul mușchilor, contribuind în mod decisiv la îmbunătățirea circulației sanguine.

ATENȚIE!

Din păcate, masajul anticelulitic nu se adresează femeilor însărcinate, persoanelor care suferă de boli de piele, varice sau vase sparte.

Alege tratamentul corporal care ți se potrivește. Alege perfecțiunea!

Cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.