21Beauty - Clinica de Remodelare Corporala Iași

Îți dorești să uiți de problema vergeturilor?

Specialiștii clinicii 21 Beauty alături de aparatura de ultima generație – Exceed sunt aici pentru tine.

Tratarea vergeturilor este în sine beneficiul pe care vi-l doriți, însă nu trebuie să uităm să analizăm și alte aspecte importante. Spre exemplu, tratamentul Exceed este mult mai puțin invazic decât metodele clasice (cojile chimice sau laserele de piele), fapt care aduce beneficii suplimentare față de scopul urmărit, acela de a uita de vergeturi.

Este mai puțin invaziv decât cojile chimice sau laserele de piele, iar timpul de vindecare este atât de scurt incât se poate aplica machiaj din a doua zi.

Beneficii ale tratamentului Exceed la clinica 21Beauty din Iași

Problema vergeturilor este des întâlnită atât în cazul femeilor, cât și în cazul bărbaților. Statisticile arată că peste 90% dintre femeile însărcinate manifestă această afecțiune la nivelul abdomenului și al coapselor.

Pe lângă problemele estetice, trebuie să știm că vergeturile reprezintă ruperea fibrelor de colagen.

Mai mult decât atât, tratamentele Exceed în clinica 21Beauty sunt dovedite clinic în ceea ce privește îmbunătățirile pielii în timp, cu o eficiență dovedită în peste 5 milioane de tratamente în întreaga lume.

Reduce
aspectul ridurilor

90% dintre pacienți s-au bucurat de estomparea ridurilor faciale;

Tratează cicatricile
acneice

88% dintre pacienții au raportat o îmbunătățire semnificativa a cicatricilor post-acneice

Crește producției de collagen în mod natural

Colagenul este substanța proteică produsă în mod natural în organism. Are rol activ în regenerarea celulară și țesuturi cognitive.

Nedureros și
Minim invaziv

Niciun strat al pielii nu va fi îndepărtat, acest lucru face tratamentul nedureros și minim invaziv

Remodelare corporala

Tarife pentru Tratamentul de curățare – scrub corporal la clinica 21Beauty Iași

Remodelare corporala

21Beauty

21 Beauty, locul în care vei uita de problema vergeturilor definitiv, folosind cea mai eficientă tehnologie de la ora actuală. Problema vergeturilor își are o rezolvare ușoară, iar acum cu Tratamentul Exceed totul este mult mai ușor. Pe lângă beneficiul inerent, acela de a scăpa de problema vergeturilor, discutăm despre un cumul de alte beneficii precum reducerea aspectului ridurilor, tratarea cicatricilor acneice, creșterea producției de collagen în mod natural.

21Beauty

Specialiștii 21Beauty