21Beauty - Clinica de Remodelare Corporala Iași

Drenaj limfatic

– pentru o piele fină, mereu împrospătată

Un scrub pentru corp este un tratament SPA care exfoliază pielea corpului tău, lăsând-o proaspătă, netedă, hidratată și moale.

Beneficii ale tratamentului de curățare - SCRUB Corporal la clinica 21Beauty din Iași

Îndepărtează celulele moarte

Pielea elimină continuu celulele moarte ale pielii și regenerează altele noi, totuși, uneori, poate folosi o mână de ajutor în acest proces. Folosirea unui exfoliant corporal pentru a îndepărta acumularea de piele moartă poate ajuta la pornirea celor mai multe dintre beneficii.

Întinerește
pielea

Prin exfolierea și îndepărtarea oricăror celule moarte ale pielii, scruburile încurajează întinerirea sănătoasă a pielii, făcând-o să arate proaspătă și catifelată.

Netezește
pielea

Menținând porii curați și neînfundați, scruburile de corp fac deja minuni pentru menținerea pielii netede. Odată cu îndepărtarea pielii moarte și prin urmare încurajând întinerirea pielii, pielea apare mai uniformă, cu o reducere vizibilă a petelor corporale.

Îmbunătățește
circulația

Așa cum este valabil pentru toate experiențele de masaj, scruburile ajută, de asemenea, la promovarea circulației sângelui pentru a menține pielea să arate sănătos și pentru a-și păstra elasticitatea.

Drenaj limfatic și presoterapie cu aparatul ADAGYO

Tarife pentru Tratamentul de curățare cu parafină – scrub corporal la clinica 21Beauty Iași

Drenaj limfatic și presoterapie cu aparatul ADAGYO

ATENȚIE

Nu ar trebui să faci un scrub dacă ai cancer sau dacă ai febră. De asemenea, ar trebui să solicitați sfatul unui expert dacă există alergii sau ai o afecțiune a pielii de orice fel. Oricine are pielea fragilă este sfătuită să renunțe la acest tratament  deoarece un scrub poate răni mai mult decât vindeca, totuși, împreună cu specialiștii noștri poți alege cea mai blândă soluție.

Alege tratamentul corporal care ți se potrivește. Alege perfecțiunea!

Cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală din Iași. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile pe termen lung.