Cele mai eficiente 5 tratamente de înlăturarea celulitei
tratamente celulita

Data Publicării

Ne dorim să arătăm bine la orice vârstă, dar uneori, oricât de sănătos mâncăm și chiar dacă facem sport este posibil să nu scăpăm de aspectul de coajă de portocală pe anumite zone ale corpului. Cauzele apariției celulitei sunt multiple și studiile demonstrează că celulita afectează un procentaj între 80-90% dintre femei, de diferite vârste și cu diferite grade de celulită. Tocmai de aceea, există numeroase tratamente de înlăturare de la creme sau masaje anti-celulitice până la tratamente cu echipamente non-invazive.

Ce este celulita?

Celulita se formează atunci când celulele adipoase de sub piele împing spre exterior țesutul conjunctiv, cauzând denivelări ale pielii. Din păcate, prin modul în care suntem construiți, celulita afectează în mult mai multă măsură femeile, spre deosebire de bărbați. Celulele adipoase și țesutul conjunctiv din stratul pielii femeilor sunt așezate în poziție verticală, spre deosebire de structura celulelor din țesutul adipos al bărbaților, ce este încrucișată, iar asta face ca celulita să se formeze mai greu în cazul lor.

 Ne confruntăm cu 4 niveluri de celulită: edemoasă, adipoasă, fibroasă cu micronoduli și fibroasă cu macronoduli, un lucru important de știut și după care se va ghida și terapetul de la Clinica de Remodelare Corporală și Estetică Facială 21 Beauty. În urma consultației oferite gratuit la clinica noastră, terapeutul va ști exact ce ți se potrivește în funcție de corpul tău și îți va crea un program special.

Care sunt zonele în care poate apărea celulita?

La Clinica de Remodelare Corporală și Estetică Facială 21 Beauty oferim tratamente de îndepărtarea celulitei ce pot fi targetate pe fiecare zonă în parte:

 • șolduri
 • coapse
 • abdomen
 • fese
 • sâni
 • brațe

Există metode prin care putem îndepărta celulita rapid?

Din fericire, celulita nu este un factor ce ne influențează sănătatea, dar poate avea un aspect inestetic, afectându-ne astfel, starea de spirit.

Specialiștii recomandă mai degrabă tratamentele non-invazive de remodelare corporală, în detrimentul cremelor aplicate acasă.

La Clinica de Remodelare Corporală și Estetică Facială 21 Beauty dispunem de tehnologii revoloționare, cu toate atestările medicale, cu studii clinice demonstrate și foarte sigure, tocmai pentru ca toți cei care ne trec pragul să se bucure de o experiență cu rezultate maxime.

Și da, celulita poate fi îndepărtată rapid, fără să necesite un timp de recuperare după ședințele de tratament. Clinica de Remodelare Corporală și Estetică Facială 21 Beauty îți pune la dispoziție 5 tipuri de echipamente pentru a avea un corp frumos conturat și tonifiat, echipamente prin care poți slăbi în centimetri, dar care stimulează totodată și producția de colagen, astfel pielea devenind mai fermă. În plus, tratatementele cu aceste echipamente oferă rezultate ce se mențin în timp.

Top tratamente anticelulitice cu echipamente atestate și folosite la nivel internațional, la Clinica de Remodelare Corporală și Estetică Facială 21 Beauty

Suntem în permanență conectați cu ultimele noutăți din domeniul medical estetic, dorind să vă oferim la Clinica de Remodelare Corporală și Estetică Facială 21 Beauty rezultate optime, calitate, eficiență și toate la un buget cât mai avantajos. Avem disponibilă o gamă foarte diversificată de aparatură pentru remodelare corporală, pentru a se potrivi fiecărei necesități și pentru a o putea personaliza în funcție de nevoile tale. Fiecare tratament disponibil poate fi ales individual sau poate fi combinat cu un altul pentru a spori eficiența sau pentru a lucra și mai în profunzime.

Poți alege dintre următoarele tratamente anticelulitice:

 1. VelaShape III – echipamentul ce nu mai are nevoie de nicio introducere, ale cărui rezultate sunt deja bine-cunoscute. VelaShape III îmbină tehnologia cu IR (infrarosu), cea RF Bi-Polar (radiofrecvență) și vacumuul pentru o încălzire exactă a țesutului și pătrundere de până la 3 si 15 mm adâncime. Ședințele pot fi urmate la un interval de 10-14 zile, iar rezultatele se pot observa de la primele ședințe.
 2. Viora V30 cu aplicatorul V-Form – echipamentul cu tehnologia CORE patentată, foarte popular în Europa, dar mai ales în clinicile de renume din America. Prin sinergia tehnologiei cu RF (radiofrecvență) și terapia vacuum, precizia penetrării țesutului adipos poate fi ușor controlată de către terapeut și oferă rezultate imediat după prima ședință. Pacienții îl declară ca fiind unul dintre cele mai confortabile tratamente, resimțit asemeni masajului cu pietre calde. V-Form prezintă 2 programe: pentru laxitate și unul pentru reducerea grăsimii, ce pot fi realizate simultan sau separat. Pentru programul de reducerea grăsimii, ședințele se pot realiza 1/săptămână, iar cel pentru laxitate la un interval de 2 săptămâni.
 3. Dalyance – echipamentul ce combină radiofrecvența și ultrasunetul, este conceput pentru a oferi o rejuvenare completă a pielii și nu doar pentru tratamentele anticelulitice. Ședințele pot fi urmate la un interval de 1 săpămână.
 4. Adagyo – echipament ce se folosește împreună cu un costum special de presoterapie pentru a favoriza drenajul limfatic. Ședințele se pot personaliza și pot fi realizate la un interval mai des de 1 săptămană.
 5. Wonder Prestige – cel mai nou echipament ce funcționează prin neurostimulare și electrostimulare are și un program de reducerea celulitei, ce tratează simultan vergeturile și pielea flască. Ședințele pot fi realizate la un interval mai des de 1 săptămană.

Durata tratamentelor anticelulitice poate varia de la persoană la persoană, în funcție de zona aleasă și gradul de celulită. Clinica de Remodelare Corporală și Estetică Facială 21 Beauty vă așteaptă cu cele mai performante echipamente pentru cele mai uimitoare rezultate!

  Facebook
  LinkedIn
  WhatsApp

  Mai multe
  Articole

  Alege tratamentul de remodelare corporală și estetică facială care ți se potrivește. Alege perfecțiunea.

  Cele mai eficiente tratamente faciale și corporale. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile și pe termen lung.

  Detalii de contact

  Luni - Vineri de la 9:00 la 20:00
  Sâmbătă de la 9:00 la 16:00

  DECOPERĂ LOCAȚIA NOASTRĂ