🎁MEGA TOMBOLA🎁

Pentru ca luna aceasta se împlinesc 2 ani de la deschiderea clinicii dorim sa sarbatorim impreuna cu voi! ❤

Asadar, v-am pregatit o 🎉TOMBOLA🎉 cu 50 de vouchere in valoare de 200 de lei fiecare!

Cum poti participa?

Este foarte simplu!

Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi link-ul de mai jos ⬇ si sa completezi campurile cu datele personale si vei fi inscrisa automat la tombola noastra! 

✨Voucherul poate fi folosit doar pentru sedinte de epilare definitiva orice zona dorita de dumneavoastra!✨
Extragerea se va face la finalul lunii noiembrie, pe data de 30.

🎁Înscrie-te la Tombolă🎁

    Nume

    Telefon

    E-mail

    Obtinerea consimtamantului: Va rugam sa cititi Politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal, astfel incat sa fiti pe deplin informati si constienti despre modurile si scopurile pentru care procesam datele Dvs. cu caracter personal, inclusiv in scop de marketing. Daca ne permiteti, vom folosi datele Dvs. de identitate, de contact, de profil si publicitare, pentru a ne forma o opinie asupra a ceea ce credem ca poate va doriti sau aveti nevoie, sau ceea ce poate fi de interes pentru Dvs. Acesta este modul in care vom decide ce produse, servicii si oferte pot fi relevante pentru Dvs. In acest sens va vom informa ocazional sau regulat, cu privire la serviciile noastre, de regula prin intermediul email-ului. De altfel, datele Dvs. prezentate mai sus, vor putea fi utilizate pentru a fi contactat de un reprezentant 21Beauty. In consecinta va rugam sa optati pentru una dintre variantele de mai jos:

    Prin trimiterea si completarea acestui formular va dati acordul explicit pentru folosirea datelor cu caracter personal in vederea contactarii de catre un reprezentant 21Beauty.