Cea mai nouă tehnică de epilare definitivă din Iași – la salonul 21Beauty
salon de epilare definitiva iasi

Data Publicării

Cuprins

Despre noi, despre procedura de epilare definitivă. Despre tine.

Se spune că în culisele minții unei femei iau naștere creativitatea, bunul gust, grația și frumosul. De asemenea, în aceleași culise se nasc grijile și disconfortul. În frumusețe nu există corect sau greșit, bine sau rău, ci doar bucurie. Bucuria de a fi împăcată cu aspectul fizic pentru a emana puterea feminină la superlativ.

Printre grijile pe care le întâlnim odată cu trecerea timpului se numără tot timpul. Timpul dedicat îngrijirii zilnice, dar care astăzi, datorită noilor aparate revoluționare, pot fi rezolvate cu măiestrie de către specialiștii noștri. Fie că te pregătești pentru un eveniment, o vacanță sau vrei să îți oferi un dar zilnic: libertatea, noi suntem aici să te ajutăm.

Dacă îți dorești o epilare definitivă în Iași, noi, 21Beauty te așteaptăm să ne treci pragul pentru a-ți împărtăși secretele din culisele procedurii de epilare definitivă cu laser. Fiind mereu aproape de clienții noștri îți mărturisim că împărtășim tainele salonului nostru și a succesului procedurilor.

Atunci când ești în căutarea unei proceduri de epilare cu laser în Iași pentru prima dată și nu numai, știm că îți este greu să găsești informațiile necesare, dar și salonul de epilare definitivă care să îți devină un partener de lungă durată. Te invităm să parcurgem pas cu pas întreg procesul și să povestim secretele procedurii care devine, pe zi ce trece, un must-have care ne poate face viața cu o notă mai ușoară.

Este epilarea definitivă o procedură dureroasă?

Atenția se îndreaptă mereu spre clienții noștri și am remarcat adesea că prima întrebare referitoare la această procedură este referitoare la durerea care se spune că ar veni la pachet cu ea.

Nota bene: în comparație cu metodele tradiționale, îți garantăm că este o durere suportabilă. Acum, fiind siguri că al tău chip s-a înseninat, trebuie să accentuăm că rezultatele sunt de lungă durată și că eliminăm problematicele fire de păr care cresc sub piele.

O procedură de cel mai înalt succes din Iași grație ultimelor tehnologii

Aceste rezultate nu vin oricum, ci prin o echipă bine pregătită și cea mai de succes procedură de epilat din Iași, marca 21Beauty, care se obține cu ajutorul ultimei tehnologii – aparatul Elysion PRO.

Cum ne pregătim înainte de tratamentul de epilare definitivă?

Pregătirea înainte de a ajunge pentru prima dată la un salon de epilare definitivă la 21Beauty are la bază câteva reguli esențiale, scrise și nescrise, dar pe care trebuie să le ai în vedere pentru a încheia cu succes procedura de epilare.

  • Astfel, înainte cu o lună de a ajunge la prima ședință de epilare definitivă trebuie să evităm orice altă formă de epilare, fie că este vorba despre epilarea cu ceară ori despre epilator.
  • Mai mult decât atât, dacă ești în cadrul unui tratament care fotosensibilizează pielea trebuie să ne comunici acest lucru.
  • Nu în ultimul rând, expunerea la soare este un alt lucru de care ar trebui să te ferești înaintea tratamentului și ulterior.

În ceea ce privește efectele unei epilări cu laser în cadrul 21Beauty, rezultatele vorbesc de la sine.

epilare definitiva iasi

Epilare definitivă în timpul sarcinii?

Grija pentru noi trebuie să fie prezentă tot timpul, însă, o altă întrebare frecventă pe care o primim este dacă putem să apelăm la tratamentul de epilare definitivă în timpul sarcinii.

Noi îți spunem că siguranța copilului este cea mai importantă și că nu este recomandat să apelezi la aceste tratamente în timpul sarcinii. Nu! Nu există dovezi științifice că ar avea consecințe negative asupra bebelușului, dar, până la ora aceasta nu exită dovezi că este 100% sigur.

Cu drag te așteptăm ulterior! 

Prețul procedurii

Desigur, prețul cel mai prețios pe care îl „plătești” constă în libertatea care vine la pachet cu epilarea definitivă. Noi îți garantăm că raportul calitate-preț este la el acasă, însă poți consulta orientativ costurile în această secțiune.

Însă, dacă ești dornică în a ne cunoaște și de a apela la această procedură trebuie să îți mai povestim câteva lucruri despre ce va urma. Atunci când ne vei trece pragul pentru un epilat definitiv vom începe cu un consult în care vom observa starea sănătății pielii pentru a putea să stabilim numărul necesar de ședințe. Dacă nu au existat contraindicații care au fost efectuate vom putea începe prima ședință de epilare definitivă cu laser în Iași, la 21Beauty.

Cât durează epilarea definitivă

 Durata unei ședințe de epilare definitivă cu laser variază, în funcție de dimensiunea zonelor de pe corp. Prin urmare, în cazul feței, axilei, putem discuta de 10 minute, iar în cazul brațelor, picioarelor chiar de 90 de minute.

 Ești nerăbdătoare în a vedea ce poate face un salon de epilare definitivă? Noi îți oferim mai mult de atât, 21Beauty fiind mai mult decât un salon. După prima ședință, timp de 1-2 săptămâni părul va începe să cadă, fiind eliminate mai mult de jumătate din firele de păr, iar tot după prima ședință părul va crește cu minim 50% mai puțin. 

După tratamentul de epilare definitivă

Știm că poți fi îngrijorată, însă te anunțăm că după tratament pielea poate fi puțin înroșită, pentru aproximativ 12-24 ore, asemenea unei expuneri la soare. Menționăm că în funcție de tipul pielii vom stabili împreună ce ar fi mai bine să eviți imediat după tratament. Rezultatele vin la pachet cu grija atât dinainte, dar și după tratament.

În final, pe lângă protejarea împotriva radiațiilor UV după tratament, nu rămâne decât să… fii fericită, ca parte a stilului de viață pe care îl promovează 21Beauty.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Mai multe
Articole

Alege tratamentul de remodelare corporală și estetică facială care ți se potrivește. Alege perfecțiunea.

Cele mai eficiente tratamente faciale și corporale. Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile și pe termen lung.

Detalii de contact

Luni - Vineri de la 9:00 la 20:00
Sâmbătă de la 9:00 la 16:00

DECOPERĂ LOCAȚIA NOASTRĂ