21Beauty - Clinica de Remodelare Corporala Iași

Epilare definitivă pentru bărbați în Iași

Bucură-te de piele netedă tot timpul.

Este timpul să arunci aparatele de ras și să renunți la epilarea cu ceară. Epilarea definitivă pentru bărbați cu laser diodă este soluția permanentă pentru părul nedorit.

Tratamentul de epilare definitivă pentru bărbați realizat în cadrul clinicii 21beauty din Iași este rapid și nu există timp de recuperare.

Epilare Definitivă Bărbați

Epilare definitivă pentru bărbați cu Elyson PRO 2000W

Rulează videoul

Epilare Definitivă Bărbați

De ce 21Beauty?

Clinica 21Beauty Iași este o locație sigură și cu o mare experiență în epilarea definitivă cu laser pentru bărbați. Folosim doar laserul Elyson PRO 2000W, care reprezintă vârful tehnologiei, permițându-ne să garantăm rezultate excelente. 

Terapeuții noștri cu vastă experiență vor lua în considerare tipul dumneavoastră de piele și păr înainte de a crea un plan de epilare definitivă bărbați personalizat.

Motivele pentru care bărbații aleg ședințe de epilare definitivă la clinica 21Beauty din Iași

Rezultate Permanente

Gata cu bărbieritul sau epilarea dureroasă cu ceară. Pielea netedă permanentă este la o ședință de epilare distanță.

Fără Durere

Deoarece laserul vizează doar foliculul de păr, pielea dumneavoastră nu suferă din cauza acțiunii abrazive pe care o poate produce aparatele de ras, epilatoarele sau ceara fierbinte, astfel încât să nu riscați să deteriorați suprafața pielii.

Convenabil și rentabil

Avem printre cele mai accesibile prețuri pentru epilarea definitivă pentru bărbați din Iași. Ba mai mult, avem reduceri periodice ale serviciilor pentru ca orice bărbat ce dorește să acceseze serviciile de epilare definitivă să o poată face.

Cele mai solicitate tipuri de epilare definitivă cu laser de către bărbați sunt:

Epilare Definitivă Bărbați

Poze înainte și după epilare definitivă

Epilare Definitivă Bărbați

Tarife pentru epilare definitivă bărbați la clinica 21Beauty Iași

LISTA PRETURI EPILARE DEFINITIVA

ELYSION PRO LASER DIODA – EPILARE DEFINITIVA DOMNI

Zona

Pret sedinta

Pachet 5+1 sedinte

Barbă

220 lei

1.100 lei

Perciuni

160 lei

800 lei

Gât

280 lei

1.400 lei

Axilă

200 lei

1.000 lei

Piept

720 lei

3.600 lei

Abdomen

440 lei

2.200 lei

Piept + abdomen

990 lei

4.950 lei

Umeri

390 lei

1.950 lei

Spate lombar

500 lei

2.500 lei

Spate superior

440 lei

2.200 lei

Spate integral

660 lei

3.300 lei

Brațe integral

550 lei

2.750 lei

Antebrațe

390 lei

1.950 lei

Picioare integral

1.160 lei

5.800 lei

Gambe

660 lei

3.300 lei

Epilare Definitivă Bărbați

Întrebări și răspunsuri comune despre epilarea definitivă la bărbați.

Epilarea definitivă pentru bărbați reprezintă o procedură prin care părul corporal sau facial este eliminat într-un mod permanent. Această procedură este cea mai eficientă metodă pentru a scăpa definitiv de părul nedorit. Epilarea definitivă pentru bărbați este un tratament sigur și controlat, realizat de către terapeuții 21Beauty cu ajutorul aparatelor de ultimă generație de la Elyson PRO.

Procedura de epilare definitivă este una simplă. Foliculii de păr sunt eliminați prin supraîncălzirea firelor de păr vizibile, dar și cele aflate sub piele printr-un laser cu diodă de 2000W.

Tratamentul de epilare definitivă cu laserul Elyson PRO este alegerea perfectă pentru rezultate garantate și fără durere. Epilarea definitivă la bărbați nu este una dureroasă, deoarece înainte de procedură se aplică un gel special, iar intensitatea laserului este adaptată de către terapeuții noștri. Singurele inconveniente pe care le poți resimți sunt o ușoară căldură sau ciupituri abia sesizabile în zona aplicată. 

  • Bărbieriți zona de epilat cu o seară înainte de ședința de epilare definitivă 
  • Nu epilați cu ceară cu 4 săptămâni înainte de programarea la ședința de epilare definitivă, deoarece pigmentul este necesar în foliculul de păr pentru ca laserul să identifice părul și ca tratamentul să fie eficient.
  • Evitați expunerea zonei ce urmează a fi epilată la lumina directă a soarelui timp de 2 săptămâni înainte de tratament și protejați întotdeauna pielea cu soluție de protecție solară.

Este posibil să simțiți o oarecare căldură ușoară și roșeață în zonele care au fost tratate. 

Timp de 24 de ore după tratament, evitați bărbierirea, epilarea cu ceară sau smulgerea părului, exfolierea, transpirația excesivă, înotul sau saunele, dușurile foarte fierbinți și îmbrăcămintea strâmtă.

Evitați expunerea zonei la lumina directă a soarelui timp de 2 săptămâni după tratament.

Da, zonele cu alunițe se pot epila definitiv. Înainte de tratament zonele cu alunițe se vor acoperi cu creion alb sau cu plasturi medicinali pentru a le proteja de acțiunea laserului.

Epilare Definitivă Bărbați

Să recapitulăm

Indiferent de zonă, indiferent de motiv, epilarea definitivă cu laser pentru bărbați este o procedură sigură și eficientă la care tot mai mulți bărbați apelează. Cu doar câteva ședințe de epilare definitivă pentru bărbați și tu poți avea corpul fără păr pe care l-ai dorit întotdeauna.

Alege epilarea definitivă pentru bărbați la 21beauty pentru un corp mai atrăgător!

Echipamente de ultimă generație și produse profesionale. Rezultate fără compromisuri, vizibile și pe termen lung.